dijous, 24 de maig del 2012

Buuufff!!!! Qui m'hauria de dir que jo faria alguna vegada un blog personal.

Hola! Em dic Lulu. Bé, la meva mare em va posar un altre nom, però la majoria dels meus amics m'anomenen així i m'agrada. Us he comentat que estic aturada? Doncs si. Ho estic. Ni jo mateixa m'ho crec...
Avui, com és la meva primera entrada, us donaré unes poques pinzellades de com serà aquest blog. Com la vida de per si ja és dura i estar a l'atur és trist, aquest serà un espai amb to d'humor. Intentaré que les anècdotes i/o vivències que reflecteixi en aquest espai siguin una estona per desfogar-se i veure el cantó positiu de les coses...
Us haig d'explicar com va començar aquesta nova vida en la que he descobert que el dia passa depresa, que veig molt al meu marit i ell em veu a mi (us he comentat que el meu marit també està a l'atur?? No?? Doncs si!) que es dina i sopa cada dia i que s'ha pensar i fer, que haig de buscar feina (on és el currículum??) i, a més, tinc 46 anys i soc dona. Amén.
Per ser una primera entrada, crec que ja n'hi ha prou. El proper post us explicaré el dia que em van acomiadar. "Mocs", quedeu-vos amb aquesta paraula.

16 comentaris:

  1. Molts ànims!! Amb lo divertida que ets ben segur que serà boníssim, tot i que la propera entrada no me la imagino amb to d'humor.... :S

    ResponElimina
  2. Luuuuuuuuu!! Quina bona idea!! M'encanta això del bloc!! Ja tens una seguidora, ansiosa per llegir-te. Petonets!!

    ResponElimina
  3. Apa li!!!!!! ja era hora que t'hi llancessis que ho disfrutissss!!!

    ResponElimina
  4. Lulu!!

    Em sembla una idea fantàstica! disfruta amb el teu bloc. Segur que et donarà satisfaccions. Ja tens un-altre seguidor. Una gran abraçada!

    ResponElimina
  5. Lulu!!
    Que ja era hora!
    Ara, les que ja no et veiem tant per lo menys et podrem llegir i riure amb tu, riure molt!!

    ResponElimina
  6. Lulu genial!!! Vaig a linkar-te al bloc!!!
    Ja tinc ganes de llegir els teus posts!!!

    Petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Jo quan sàpiga com fer-ho, jo també ho faré :) (ho he intentat i, pel que sembla, no ho he aconseguit. Sic!)

      Elimina
  7. un dels primers comentaris en el meu bloc va ser de la Nuni ... recordo que em va fer molta il · lusió ... havia algú darrere de la pantalla que li interessava el que jo posava des d'aquest altre .. així que he pensat que potser a tu també et sorprengui tant com a mi el que algú et doni la benvinguda en aquest altre món .. el dels blocaires!!
    ..... BENVINGUDA....!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Alfons. Tot un repte! A veure si estic a l'alçada i aconsegueixo que em continueu seguint. Merci de nou.

      Elimina
  8. Felicitats i endavant! Jo també poso un enllaç al meu bloc Un racó del mon!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Sara Maria! Et dic el mateix que a la Nuni, quan aconsegueixi "dominar" com es fa, posaré l'enllaç cap el teu bloc.

      Elimina